Billiga Leicester fotbollströjor barn behöll tre poäng i toppen av Championship när de avslutade en tre matcher lång förlustsvit med en 1-0 seger mot Sunderland på en kväll då de tre bästa lagen vann.

The Foxes behöll sin fördel över Ipswich, som behövde ett sent Leif Davis-mål för att komma från underläge och slå Bristol City med 3-2, medan tredjeplacerade Leeds höll jämna steg med en 1-0-seger över Stoke.

Jamie Vardys 13:e mål för säsongen kom i den 13:e minuten och gjorde susen för Billiga Leicester fotbollströjor, medan deras målvakt, Mads Hermansen, gjorde en fin räddning för att neka Trai Hume ett kvitteringsmål när Sunderland föll för femte raka förlusten.

Leicesters manager, Enzo Maresca, sa om Vardy: “Vi vet mycket väl att Jamie är så viktig för oss. Han har varit så viktig den här säsongen och han kommer att vara viktig i slutet av säsongen. Han har erfarenhet, men han har också gjort och gör det viktigaste i fotboll, nämligen att göra mål.”

Ipswich behöll kontakten men först efter en hektisk andra halvlek på Portman Road. Anis Mehmeti gav Robins ledningen, och även om Ali al-Hamadi kvitterade, var City tillbaka i ledning genom Tommy Conways nick i den 77:e minuten. Conor Chaplin kvitterade för Ipswich med 10 minuter kvar innan Davis satte segermålet. Hamadi fick även en straff räddad av Citys målvakt Max O’Leary men han kunde inte stoppa Ipswich från att ta sin sjätte seger på raken.

Ipswichs manager, Kieran McKenna, sade: “Det var ett strålande sätt att vinna en fotbollsmatch. En kväll och ett slut på en match och en atmosfär som vi måste njuta av och en del kvalitet som visades i andra halvlek som vi måste vara mycket, mycket stolta över. Ännu en riktigt bra kväll för fotbollsklubben.”

Daniel Farke tyckte att Leeds 1-0-seger över Stoke var hans lags “bästa seger 2024” när de fortsatte sin jakt på automatisk uppflyttning.

Billiga Leicester fotbollströjor barn
Mästare: Vardy lyfter Leicester, Ipswich & Leeds vinner

Dan James kunde ha haft ett par mål i den första halvleken om inte Daniel Iversen hade räddat innan Wales landslagsspelare gav sitt lag ledningen med sitt elfte mål för säsongen strax efter halvtimman. Stoke gav sig inte och Illan Meslier räddade chanser från Lewis Baker, Tyrese Campbell och Josh Laurent i den andra perioden. Mateo Joseph fick se ett skott blockeras av linjen för att neka Leeds ett andra mål medan inbytte Ben Pearson blev utvisad sent för gästerna.

Farke sa: “För mig är det den bästa vinsten 2024 eftersom alla förväntar sig att vi ska vinna den här hemmamatchen. Alla förväntar sig att vi på Elland Road ska slå varenda motståndare just nu mot ett lag som inte är i den bästa positionen och tror att det ska bli en enkel seger. Det känns som att på stadion ‘vi går dit för en kopp te och en kaka’ kanske istället för den explosion vi hade mot Billiga Leicester fotbollströjor damer där alla var på det.”

Stokes förlust innebar att Sheffield Wednesday gick upp på samma poäng som dem i botten av tabellen, med Owls nu i nedflyttningszonen endast på målskillnad efter en 1-0 seger över Plymouth gjorde det till fyra segrar i rad. Djeidi Gassama gjorde det viktiga målet efter en timme när han slog in Ike Ugbos inlägg.

Onsdagens seger innebar att avståndet till bottenlaget Rotherham växte till 19 poäng när de krossades med 5-0 av Coventry, som ligger tre poäng från playoff-platserna. Ellis Simms gjorde ett hattrick i första halvlek på CBS Arena, och Joel Latibeaudiere gjorde också mål när Coventry ledde med 4-0 i halvtid. Fábio Tavares avslutade på stopptid.

Birmingham säkrade en viktig poäng i sin kamp mot nedflyttning med 1-1 borta mot playoff-aspiranterna Hull, vilket gör att Blues har en poäng upp till de tre sista. Ozan Tufan gav Hull ledningen i den första halvleken men Tigers lyckades inte trycka hem sitt övertag och Lukas Jutkiewicz kvitterade i den 82:a minuten.

Blackburn ligger två poäng från nedflyttningsstrecket efter att Sammie Szmodics räddade en poäng från 1-1 mot Millwall på Ewood Park. Szmodics utnyttjade ett försvarsmisstag och sköt in 1-1 strax efter timmen spelad, 10 minuter efter att Michael Obafemi hade gett Lions ledningen.